Kızılay Körfez Şubesi Yardım dağıtmaya devam ediyor
 Kızılay Körfez Şubesi, ilçedeki yardıma muhtaç aile ve şahıslara gelen yardımları aktarmaya devam ediyor. Son olarak bir firmadan gelen bayan giyimi ağırlıklı giyim eşyalarını da sahiplerine ulaştırdı.

Şube Başkanı Yılmaz Kandal, yardım dağıtımı sırasında insanları rencide etmemek için çalışmaları duyurmadan yaptıklarını, fakat aralıksız olarak da devam ettiklerini söyledi. Kandal, yalnızca Körfez’de 15 Suriyeli aileyi Esentepe Mahallesi’nde evlere yerleştirip, eşya ve benzeri ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirterek, ‘’Yakında iki genci de evlendirip, yeni bir yuva kurmalarını sağlayacağız. Bu düğünün de tüm masraflarını Kızılay karşılayacak’’ dedi.

Kandal, dağıtıma hazırlanan yardım kolilerinde de 0-20 yaş arasındaki yardıma muhtaç insanlar için giyim eşyaları olduğunu sözlerine ekleyerek, ‘’Muhtarlar ve derneklerden alınan listelere göre 1000 kişiye giyim yardfımı yapılacak. 500 aileye de kıyma ve kavurma dağıtımı yapıldı. Kızılay, vatandaşlar tarafından gelen yardımları gerçek hak sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
eraslan telli 9 yıl önce

sayın başkan allah yardıncın olsun bu memleketin sizin gibi insanlara ihtiyaçı var

banner2817