Klimalı Duraklar İlimtepe’de Kuruldu

Bu kapsamda özellikle kış dönemlerinde kentimizin en soğuk bölgelerinden biri olan İlimtepe Mahallesi’nde ulaşımda konforun sağlanabilmesi adına klimalı duraklar devreye alındı. Yeni duraklar, araç beklerken kış soğuktan yazın da sıcaktan korunmak isteyen vatandaşların büyük memnuniyetini kazandı.

MUHTAR MEMNUN KALDI

Çalışma hakkında açıklama yapan Körfez İlimtepe Mahallesi Muhtarı Kazım Elmas da Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve emeği olanlara teşekkür etti. Muhtar Elmas açıklamasında, “Klimalı duraklarımız mahallemize hayırlı olsun. Geç oldu ama yakıştı. İnşallah kırıp dökmeyiz ve uzun süre kullanırız. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817