KO-MEK’ten kadınlar matinesi
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK), “KO-MEK Hayatın İçinde” projesi kapsamında kursiyerler ve komşularının katılımıyla kadınlar matinesi düzenledi.

 

KURSİYERLER KOMŞULARI İLE

KO-MEK Acısu Kurs Merkezi’nde düzenlenen matineye kursiyerlerin yanı sıra komşuları ve yakınlarının da katılımı yoğun oldu. Kadınlar matinede doyasıya eğlenirken henüz kursiyer olmayanlar da KOMEK’i yakından tanıma imkanı buldu. Kursiyerlerin yapılan etkinlikten mutlu olduğu gözlenirken matineye katılan komşuları da, KO-MEK’i çok beğendiklerini ve en kısa zamanda kurslara katılacaklarını söyledi.

 

KADINLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

KO-MEK usta öğreticilerinin çalıp söylediği eğlencede kursiyerler hareketli müzikler eşliğinde gönüllerince eğlendi.  Etkinliğe katılanların hazırladıkları yiyecekleri birbirleri ile paylaşması da renkli görüntülere sahne oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817