Kocaeli Dağcılık Boş Durmuyor
45 kişinin katıldığı doğa yürüyüşüne katılan doğa severler, sabahın erken saatlerinde Real otoparkında bir araya geldikten sonra Samanlı Dağlarında yer alan Aytepe’ye doğru yola çıktılar. Belirli bir noktadan sonra araçlardan inen Kocaeli Dağcılık Kulübü üyeleri 15 kilometrelik parkuru yaklaşık 6 saatlik bir yürüyüş sonunda tamamladı. Üyeler, belirlenen hedefe ulaştıktan sonra burada sucuk-ekmek eşliğinde günün tadını çıkardı.


Yaşayarak Öğreniyoruz

Her hafta bir etkinliğe imza atan Kocaeli Dağcılık Kulübü üyeleri Dağcılık eğitimi, kamp ve doğa yürüyüşü organizasyonu düzenlediklerini söyleyen Kocaeli Dağcılık Kulübü yönetim kurulu üyesi Yasemin Erkan “Kocaeli’nin en güzel yerlerinden biri olan Menekşe Yaylasında çok güzel bir gün geçirdik. Etkinliklerimize tüm Kocaelileri bekliyoruz. İstanbul’dan her hafta birçok kişi katılıyor. İlimizin doğal güzelliklerini yaşayarak öğreniyoruz” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817