banner2779
banner2752
banner2750

Kocaeli, Depremzede Kardeşlerinin Yanında

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve ülkemizin pek çok yerinde etkili olan depremin ilk dakikasından itibaren Valiliğimiz koordinasyonunda gerekli istişare ve değerlendirmeler yapılmak suretiyle, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli İl AFAD Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve STK’larımızdan oluşan, içinde sahra hastanesininde bulunduğu 36 araç ve 177 personelimiz ilk etapta bölgeye sevk edilmiştir.

Gün içinde gerek ilçe belediyeleri, gerekse özel şirket ve hayırsever iş insanları hiçbir çağrıya gerek kalmaksızın imkanları ölçüsünde temin ettikleri iş makinası ve çeşitli büyüklüklerdeki 64 araç yine Valiliğimiz koordinasyonunda bölgeye sevk edilmiştir.

Kocaelili hemşehrilerimiz tarafından dile getirilen yardım yapma talepleri doğrultusunda Valiliğimizce ayni yardım toplanma yeri olarak belirlenen İzmit ilçemizdeki eski Carrefour binasına teslim edilen 58 koli giysi, 19811 adet yorgan-battaniye, 2069 adet mont-polar, 266 adet elektirikli ısıtıcı, 101 çift ayakkabı-bot, 80 koli gıda, 35 paket çocuk bezi, 120 adet çadır ve diğer muhtelif yardım malzemeleri 20 tıra yüklenerek bölgedeki depremzede vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere gönderilmiştir.

AFAD Başkanlığı tarafından bildirilen hesap numaralarına ise 1 Milyon 785 Bin TL nakdi yardım yapılmıştır.

Yapılan ayni yardım kabulleriyle ilgili çalışmalarımız devam etmekte olup; nerede ihtiyaç olursa oraya yardıma koşan, depremin acısını hiç unutmayan hemşehrilerimize teşekkür ediyor, yardımları depremzede kardeşlerimize titizlikle ulaştırmaya devam ediyoruz.

Bir kez daha depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet, yakınlarına sabırlar, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751