Kocaeli İl Millî Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen Deprem Bölgesinde

Türkiye, dün gece saatlerinde meydana gelen 7.7 şiddetindeki depremle adeta felakete uyandı. Kahramanmaraş merkezli olan deprem, 10 ilde etkili olurken dün öğlen saatlerinde ikinci bir deprem ile ikinci bir şok yaşandı. Geride bıraktığımız yaklaşık 30 saatten bu yana 10 ilde arama kurtarma çalışmaları devam ederken an itibarı ile 3 bin 381 vatandaşımızın hayatını kaybettiği açıklandı.

VALİ YAVUZ'DAN SONRA 

İlki 7,7 ikincisi 7,6 büyüklüğündeki depremin ardından Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, dün koordinasyonu sağlamak amacıyla Kahramanmaraş’ta görevlendirilmişti. Vali Yavuz’un dün Maraş’a doğru yola çıkmasının ardından bugün deprem bölgesine Kocaeli’den bir görevlendirme daha yapıldı. Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, koordinasyonu sağlamak amacıyla Hatay’da görevlendirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817