KOCAELİ KARSLILARIN  TANITIM GECESİ MUHTEŞEMDİ

Kısa bir düre önce kurulan Kocaeli Karslılar Derneği Kurucu Yönetiminin tanıtımı kalabalık bir katılım sonrasında gerçekleşti.Yoğun bir katılımla gerçekleşen programa Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’te katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından başlayan programda Afrin opersyonu için sınır dışında görevde olan Mehmetçiklerimiz içinde dualar edildi.

KURUCU YÖNETİM TANITILDI

Programa ayrıca siyasi partilerinin temsilcileri, STK Başkanları ve yöneticileri, Dernek üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı. Kars İline dair hazırlanan slayt gösterisinin ardından derneğin kurucu yönetiminin tek tek katılımcılara tanıtıldığı programda Derneğin kurucu başkanı Alican Kazgan’da bir selamlama konuşması gerçekleştirdi.

BAŞKAN KAZGAN’DAN MİLLİ VE YERLİ VURGUSU

Konuşmasını yapmak üzere alkışlar eşliğinde kürsüye gelen Derneğin Kurucu Başkanı Alican Kazgan, konuşmasına başlamadan önce tüm katılımcılara teşekkürlerini sundu. Güçlü bir yönetimle önemli bir misyon edindiklerini belirten Başkan Kazgan: “Hedefimiz; Milli, yerli, ahlaki ve insani tüm değerlerden hareketle, ortak aklın ve cem olmanın gücüne inanarak hareket eden, dinamizmini idealist gençlerden alan, tecrübeli ve akil büyüklerimizle istişare içinde meydana getirdiğimiz fikriyatı, faaliyetlerine ve aktivitelerine yansıtabilen, milletine ve insanlığa faydalı, söz sahibi örnek bir dernek olabilmektir” dedi.

KAZGAN: “AYRIM YAPMADAN SİYASETTEN UZAK”

Kocaeli Karslılar Derneği olarak temsiliyet noktasında herkesi kucaklayan bir yapı olduklarını da sözlerine ekleyen Alican Kazgan: “Kocaeli ilinde mukim serhat şehri Karslılar olarak; Milli ve yerli temel değerler doğrultusunda, bölgesel, ulusal ve hatta uluslararası tüm hususlara yönelik ilmi ve ahlaki temellere uygun, din, dil ve ırk ayrımı gözetmeksizin ve siyasi kaygılardan uzak bir şekilde farklı fikirleri ülkemizin ve yöremizin zenginliği olarak ele alıp, ortak aklın ön plana çıkarıldığı ve eylemlerle de tüm bu fikriyatın desteklendiği bir dernek olmak için tüm çaba sarf edeceğiz” şeklinde konuştu.

HÜRRİYET BAŞARI DİLEKLERİNİ İLETTİ

Başkan Kazgan’ın konuşmasının ardından ise kürsüye selamlama konuşmasını yapmak üzere CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet geldi. Kocaeli Karslılar Derneği’ne hayırlı olsun dileklerini ileterek konuşmasına başlayan Hürriyet: “Dernek Başkanı Sayın Alican Kazgan başta olmak üzere tüm dernek yönetimini bu güzel organizasyon için kutluyorum. Umarım uzun yıllar bölgemizde hizmet verecek bir dernek olarak çok güzel işlere imza atacaksınız” şeklinde konuştu.

CEMİL YAMAN’DA TEŞEKKÜR ETTİ

CHP’li Hürriyet’in ardından ise kürsüye son olarak Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman çıktı. Tüm dernek yönetimini kutlayan ve hayırlı olsun dileklerini ileten Milletvekili Yaman: “Hemşerilerimizin kurmuş olduğu Kocaeli Karslılar Derneği’ne çıkmış olduğu yolda başarılar diliyorum. Dernekçilik özellikle Kocaeli ilimizde oldukça kaliteli bir şekilde yapılmakta yine Kocaeli Karslılar Derneğimizinde bu alanda önemli çalışmalar yapacağına eminim” dedi.

İŞTE KOCAELİ KARSLILAR DERNEĞİ YÖNETİMİ

Milletvekillerinin konuşmasının ardından ise program Kafkas dans ekibinin gösterisi ile devam etti. Kocaeli Karslılar Derneği yönetiminin misafirlerle yakından ilgilendiği program ikramlar ve sohbetler eşliğinde son buldu. İşte Kocaeli Karslılar Derneği’nin kurucu yönetimi: Başkan Alican Kazgan, Başkan yardımcısı Alper Alyılmaz, Genel Sekreter Seçil Tırmık Ulutaş, Muhasip Senem Çetinkaya, Üye: Nurali Çifci, Üye: Yahya Kemal Yakupoğlu, Üye: Necati Katırağ, Üye: Faruk Karakuzu, Üye: Serhat Karatepe, Üye: Selda Çiftci

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817