KOCAELİ KENT KONSEYİ GENÇLİK MECLİSİNDEN ANLAMLI ZİYARET

Gençlik Meclisi Başkanı Semih Furkan Koç ve beraberindeki meclis üyesi gençler, Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Işıl Bozca eşliğinde 2010 yılında Elazığ'ın Palu ile Bingöl'ün Genç İlçesi arasında bulunan Arındık Jandarma Karakolu'na bir grup PKK'lı terörist tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırıda şehit düşen Selçuk Gökdağ’ın annesi Aynur Nurten Gökdağ’ı evinde ziyaret ederek acılı annenin kadınlar gününü kutladı. Dugusal anların yaşandığı ziyarette Aynur Nurten Gökdağ’a Türk Bayrağı ve çiçek hediye edildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aynur Nurten Gökdağ başta şehit anneleri olmak üzere tüm kadınların kadınlar gününü kutladı. 21 yaşındaki gencecik evladını vatan uğrunda kaybeden Gökdağ, “Evlat acısı başka hiçbir şeye benzemiyor. Üzerinden yıllar geçse de acısı hiç dinmiyor. Ama onun şehitlik mertebesine ermesi en büyük tesellim. Allah şehadetini kabul etsin, mekanı cennet olsun.” dedi.

Ziyarette duygu ve düşüncelerini belirten Gençlik Meclisi Başkanı Semih Furkan Koç, “güvenliğimizi sağlamak ve vatanımızı korumak amacıyla görev yapan tüm askerlerimize minnettarız. Onların borçlarını ödemememiz imkansız, ama yapabileceğimiz en önemli şey, vatanımıza ve şehitlerimize layık bireyler olmamızdır. Tüm güvenlik güçlerimizin, uğrunda canlarını feda ettikleri vatanımızı sadece cephede değil her yerde korumak boynumuz borcudur. Selçuk abimiz Kocaeli’nin gururudur. Onu yetiştiren siz annemizi ziyaret etmek, yalnız bırakmamak boynumuzun borcudur” dedi.

Kadın Meclisi Başkanı Işıl Bozca da Aynur Hanım’ın kadınlar gününü kutlayarak; “Bir anne için evladını kaybetmek en büyük sınav. Ama biliyoruz ki şehitler asla ölmez. Vatanı ve milleti için şehit olan tüm askerlerimize Allah’tan rahmet ailelerine ise sabırlar diliyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817