KOCAELİ KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİNDE ATAMA

Söz konusu meclislerden biri olan Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi, toplumsal yaşamın tüm alanlarında kadınların konumlarının güçlendirilmesi, kadın erkek eşitliğinin sağlanması, kadınların, girişimci, araştıran, üreten bireyler olmalarının desteklenmesi amacıyla kurulan demokratik bir yapıdır. Kocaeli’nde kurulduğu günden beri kadınlar adına gerçekleştirilen alışmalarla adından sıkça bahsettiren Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi’nde yeni bir atama gerçekleşti.

            Kocaeli Kent Konseyi Yönetim Kurulu toplantısında Kocaeli Kent Konseyi Yönetmeliği gereği alınan karar doğrultusunda Kadın Meclisi Başkanlığına Işıl Bozca atandı. Kocaeli Kent Konseyi Yönetiminden yapılan açıklamaya göre, 1 ay sonra yapılacak Kadın Meclisi Genel Kuruluna Işıl Bozca başkanlığında gidilecek.

Işıl Bozca Kimdir?

1980 doğumlu olan Işıl Bozca evli ve bir çocuk annesi. Sakarya Üniversitesinden mezun olan Bozca sporcu bir geçmişe sahip. Eski yüzücü, sualtı hokeycisi ve yüzme antrenörü olan Bozca halen işletmecisi olduğu Işıl Bozca Sualtı sporları Organizasyon ve Danışmanlık Şirketinin” Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmektedir. Kocaeli Yüzme Kulübü Başkanlığı ve Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu üyeliği gibi önemli görevleri de bulunan Işıl Bozca aynı zamanda Sağlıklı Anneler Mutlu Aileler Dernek (SAMAD) üyesidir.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817