KOCAELİ'NİN ÖRNEK GRUBU AK GENÇLİK

12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulünün 97.yılında İzmit esnafını tek tek gezerek İstiklal Marşı ve Türk bayrağı dağıtarak büyük takdir kazanan AK gençler,14 Mart Tıp Bayramını da unutmayarak Başhekimleri ziyaret ederek ’14 Mart Tıp Bayramı’ günlerini kutladılar. AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri,14 Mart Tıp Bayramı günü dolayısıyla Kocaeli’nde ilçe ilçe dolaşarak Başhekimlere ziyaretlerde bulundu.
 

EMRE KAHRAMAN: ”HASTANELER EVİMİZ GİBİ”

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman yaptığı konuşmada “Doktorlarımızın tıp bayramlarını tebrik ediyor ve onları önemsediğimizi 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle bir kez daha belirtmek istiyorum. Hükümetimizin son 15 yılda sağlık alanında yaptığı çalışmalar vatandaşımız için çok önemli ve başarılı noktalara ulaştı. Hastanelerimiz artık evimiz gibi tertemiz” dedi.  

SAĞLIKÇILAR UNUTULMADI

İlk olarak Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Adem Çakır’ı ziyaret eden AK Parti

Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı ve İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri,14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla hazırladıkları hediyeyi Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Adem Çakır’a takdim ettiler.

Başkan Emre Kahraman ve beraberindekiler daha sonra Derince Sopalı Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın’ı, Derince Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret eden İl Gençlik Kolları Başkanı ve İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, Doç. Dr. Hüseyin Şaşmaz'a hediyelerini takdim ettiler 
 
GEBZE VE DARICA BAŞHEKİMLERİ ZİYARET EDİLDİ

Derince ‘den sonra Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Gökhan Nalbant'ı Gebze Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri birlikte ziyaret eden İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, Uz. Dr. Gökhan Nalbant'a hediyelerini takdim ettiler.
Son olarak Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne geçen İl Gençlik Kolları Başkanı ve İl Gençlik

Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, Başhekim Doç. Dr. Mustafa Güneş’i Darıca Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret edip hediyelerini takdim ettiler.

Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekim Doç. Dr. Mustafa Güneş’e hediye takdim edildi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817