KOCAELİ SAĞLIK VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ'NDEN YÜZ YÜZE EĞİTİM KARARI

2022-2023 eğitim öğretim yılı bahar döneminde KOSTÜ’de devam şartı aranmaksızın dersler 3 Nisan 2023 Pazartesi gününden itibaren yüz yüze yapılacak. Dileyen öğrenciler ise derslere çevrim içi katılabilecek.

30 Mart 2023 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın yaptığı açıklama doğrultusunda KOSTÜ’de alınan kararlar şu şekilde:

  1. Dersler 3 Nisan 2023 tarihinden itibaren devam şartı aranmaksızın sınıflarda yüz yüze yapılacaktır. Derslere uzaktan eğitim ile katılmak isteyen öğrenciler canlı olarak LMS sistemi üzerinden derslere katılabileceklerdir. Derslerin kayıtları LMS sistemine yüklenecektir.
  2. Ara sınavlar çevrim içi (online) olarak 16-21 Mayıs 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.
  3. Yüz yüze derslere katılamayan öğrencilerimiz için uygulamalar 15 Ağustos 2023 tarihi itibari ile başlayacaktır. Buna ilgili olarak ara sınav tarihleri Dekanlıklar tarafından ilan edilecektir.
  4. Yüksek lisans programlarında yer alan dersler ve sınavlar çevrim içi (online) olarak yapılmaya devam edecektir.
  5. Güz dönemi bütünleme sınavları 24-29 Nisan 2023 tarihinde çevrimiçi (online) olarak yapılacaktır.
  6. Tüm ders programları 31.03.2023 tarihi itibariyle güncellenerek internet sitemizden duyurulacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817