KOCAELİ, SÜPER LİGDE TEMSİL EDİLECEK

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli’yi Süper Ligde temsil edecek olan İzmit Belediyespor bayan basketbol takımıyla birlikte basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısına Doğan’ın yanı sıra kadın basketbolcular, belediye başkan yardımcısı Güray Oruç, İzmit Belediyespor Başkanı Muhammet Öztürk, takım baş  antrenörü Mert Köprücü katıldı.

DOĞAN SAYESİNDE

Toplantıda konuşan takım kaptanı Ceyda Kozluca, “ ilimizi Süper Lig’de temsil edeceğimiz için çok mutluyuz. Bize her zaman destek olan İzmit Belediye Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.

İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Baş Antrenörü Mert Köprücü de  “ Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan sayesinde süper lige çıktık. Süper ligde de büyük başarılar elde etmek için çalışacağız” şeklinde konuştu.

GÜCÜNÜZÜ GÖSTERİP LİGİ SALLAYIN

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan da kadın basketbol takımını başarısından dolayı  tebrik ederek  “ bu şehri temsil etmek onuru sizlerin sırtında. Biz, size güveniyoruz. Gücünüzü gösterin ligi sallayın. Muasır medeniyetler seviyesine çıkmak istiyorsak Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği çizgide adım atmak lazım. Belki futbolda Kocaelispor’umuzu Süper Lig’e çıkaramadık.

DESTEK DEVAM EDECEK

Ben Belediye Başkanı olarak bu konuda elimden geleni yaptığıma inanıyorum. Ancak Kocaeli’den iki takımı Süper Lig’e çıkardık. Biri Kadın Basketbol Takımı, diğeri Serbest Güreş Takımı. Kocaeli, Türkiye’nin her alanda şampiyonudur. Ekonomide, eğitimde, sağlıkta şampiyonudur. Sporda da aşağısı kurtarmaz. Sorumluluğumuz ve hedefimiz büyük. Antrenör, kaptan ve sporcularımızdan isteğim, öncelikle iyi insan olmaları, toplumla barışık, etik kurallar içerisinde sporcuya yakışır iyi insan olmaktır. Bu şehri temsil etmek onuru sizlerin sırtında. Biz size güveniyoruz. Sallayın Türkiye’yi. Bakmayın büyük isimlere. O isimleri sallayacak güç sizde. Siz gücünüzü gösterin. Diğerleri peşinizden gelecektir. Süper Lig’de bir takımımız olacak demiştik. Allah nasip etti. Harika bir kadromuz var. Hanımların olduğu yerde ayrı bir zarafet var. Centilmen olacağız, kıran kırana mücadelemizi de yapacağız. Bütün şehrin aynı ruha girmesi lazım ki başarı gelsin” dedi.

İzmit Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammed Öztürk de  “9 branşta yaklaşık 550 lisanslı sporcumuz var. Özellikle kadın basketbol takımımızı kurarken kurumumuza yakışır şekilde çalışma yaptık. Süper Lig’de başarılarımızla çokça söz ettirecek” şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817