KOCAELİ TAŞKÖPRÜLÜLER'DE BAYANLARA SEMİNER VERİLDİ

Derneğin Yeni Yalı Mahallesi’nde ki merkezinde gerçekleşen seminerde, İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu konuşmacı olarak yer aldı.

Döngeloğlu, “Peygamber efendimizin kadına verdiği değere, İslam’da kadının önemine, ailede anne ve babanın ehemmiyetine, cahiliye döneminde kız çocuklarına yapılan zulme, ehli beytin, sahabinin ve Peygamberimizin aile hayatı”  konularında kadınlara çeşitli bilgiler aktardı.


Kadın konukların anlatılanları dinlerken ve sonrasında yapılan sohbette duygusal anlar yaşadığı programa, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'ın eşi Bilge Baran, Körfez Belediye Meclis Üyesi Pınar Uysal, Yeni Yalı Mahallesi Şehitlerinden  Abdulsamet Özen'in babası Hüseyin Özen, annesi Hayriye Özen, Kadın Kolları Başkanı Ülkü Bağcı ve yönetimi ile üyeleri ve çok sayıda bayan katıldı.

Kadın Kolları Başkanı Ülkü Bağcı, bayanlara yönelik benzeri çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817