KOCAELİ TRABZONLULAR DERNEĞİ DAVET TURUNDA

            Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm ve Gençlik Meclisi Başkanı Semih Furkan Koç’un ev sahipliğinde Kent Konseyi İdari Hizmet Binası’nda gerçekleşen ziyarete, Kocaeli Trabzonlular Derneği Tanıtım ve Medya Komisyonu Başkanı Uğur Karbuz Gençlik Kolları Komisyonu Başkanı Kerem Çolak ve Gençlik Kolları Komisyonu Başkan Yardımcısı Onur Açıkgöz katıldı.

“Kocaeli Kent Konseyi’nin Önemi Büyük”

            Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ve Kocaeli Trabzonlular Derneği birlikteliğinde 22-25 Şubat tarihlerinde Uluslararası Fuar Alanında gerçekleştirilecek Trabzon Tanıtım Günleri ile ilgili Genel Sekreter Görüm ve Gençlik Meclisi Başkanı Koç’u bilgilendiren Tanıtım ve Medya Komisyonu Başkanı Uğur Karbuz, programın davetiyesini Görüm ve Koç’a takdim etti ve Kent Konseyi Yönetimini programlarında görmekten mutluluk duyacaklarını belirtti.

            Kocaeli Kent Konseyi’nin Kocaeli’ndeki dernekler ve dernek faaliyetleri için büyük önem taşıdığına dikkat çeken Karbuz özellikle Gültekin Görüm’ün Kocaeli’ndeki sivil toplum kuruluşu temsilcilerine teknik anlamda her zaman yardımcı olduğunu belirtti.

“Kocaeli Hemşehri Dernekleri Bakımından Zengin Bir İl”

Ziyaretten ve davetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Sekreter Gültekin Görüm ise Uğur Karbuz, Kerem Çolak ve Onur Açıkgöz’e teşekkür ederek kendilerine dernek çalışmalarında başarıla diledi.

Kocaeli’ndeki Trabzonlu nüfusunun oldukça fazla olduğuna dikkat çeken Görüm, bunun Kocaeli için büyük bir zenginlik olduğunu ifade etti. Karadenizin zengin kültürünün Kocaeli halkı tarafından bilindiğine ve tanındığına dikkat çeken Görüm, bunda dernek faaliyetlerinin etkisinin büyük olduğunu söyledi.

Türkiye’nin diğer illerine nazaran Kocaeli’nde hemşeri derneklerinin gerek kurtuluş gerekse tanıtım günlerinin daha fazla yapıldığını söyleyen Görüm, bu vesile ile Trabzon Tanıtım Günleri programının güzel geçmesi temennisinde bulundu.

Ziyaret iyi dilek ve temennilerle son buldu.

                

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817