KOCKİAD GÖREV DAĞILIMINI YAPTI
 Körfez’de kantincilerin oda çatısı altında toplanması amacıyla kurulan KOCKİD (Kocaeli Kantin İşletmecileri derneği), görev dağılımını belirledi.

Derneğin kurulmasından sonra yapılan toplantıda, Ali Can Kazgan Başkan, Gürsel Cimşit Muhasip, Volkan Bozkır Başkan yardımcısı, Mustafa Ocak İzmit Bölgesinden sorumlu üye, Aykut Sunar Derince’den sorumlu üye, Muhittin Dere ve Ahmet Özalan’da Körfez’den sorumlu üye olarak görevlendirildi.

Dernek yönetimi, il genelinde üye toplayıp 500 üye sayısına ulaşarak oda olmayı amaçlıyor. Gelişigüzel hizmet vermeye çalışan kantin işletmecilerini belli bir düzgün ve disiplin altına alıp, hizmet kalitesini ve düşük satış fiyatları elde etmek için dernek çaba harcıyacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817