KOGACE'de 16 Ocak Çoşkusu

16 Ocak, Atatürk’ün basına verdiği önemi ifade etmekte, bu günün Basın Onur Günü olarak kutlanması da basın mensuplarının, yazarların, Türkiye’nin kurtuluşu ve inşasına sundukları benzersiz katkıyı göstermektedir.Kamu yönetimi ile milletimiz arasında köprü görevi üstlenen basınımız, demokrasimizin ve Cumhuriyetimizin kökleşmesinde önemli bir yere sahiptir.

16 Ocak Basın Onur Günümüz nedeniyle Cumartesi günü sabah 09.30’da Atatürk Anıtına çelenk bırakacağız. Daha sonra saat 10.00’da Kasr-ı Hümayunda Sayın Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve İzmit Belediye Başkanımızın katılımıyla, pandemi nedeniyle sadece yönetim ve denetim kurulu üyelerimiz ile eski dönem başkanlarımızın bulunacağı bir tören düzenleyeceğiz. Saat 15.30’da ise Doğa Türk Tv stüdyolarında, derneğimizin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak üyelerimize yönelik bir çekilişimiz olacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817