KONGRE MERKEZİ'NİN TEMELİ ATILIYOR

Pazar Sokak’a inşa ediliyor

Derince’de bir yandan yapımı tamamlanan vizyon projeler hizmete açılırken diğer taraftan da yeni kalıcı eserlerin hizmete sunulması için çalışmalar sürüyor. Başkan Bulut’un büyük önem verdiği bu projeler arasında yer alan 1071 Anadolu Kültür Sanat ve Kongre Merkezi için temel atma töreni düzenlenecek. Sırrıpaşa Mahallesi Pazar Sokak’a inşa edilen 1071 Anadolu Kültür Sanat ve Kongre Merkezi, yapılan hafriyat çalışması, fore kazık çalışması ve altyapı düzenlemelerinin ardından temel atma törenine hazır hale getirildi.

1071 kişilik konferans salonu

1071 kişilik kapasiteye sahip kentimizin en büyük konferans salonunu bünyesinde barındıracak olan 1071 Anadolu Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nin temel atma töreni 10 Ocak Çarşamba günü saat 14.00’te gerçekleşecek. Derincelilerin heyecanla beklediği proje bünyesinde 400 araç kapasiteli otopark alanı da yer alacak. Yaklaşık 3 bin m2’lik alan üzerine inşa edilen Kongre Merkezi, kütüphanesi, kurs merkezleri, çocuk ve gençlik eğlence merkezleri gibi sosyal donatılarıyla vatandaşlara en güzel şekilde hizmet verecek.

MERKEZ 1-2-3-4: 1071 kişilik kapasiteye sahip kentimizin en büyük konferans salonunu bünyesinde barındıracak olan 1071 Anadolu Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nin temel atma töreni 10 Ocak Çarşamba günü saat 14.00’de gerçekleşecek

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817