Kongreye Körfez Damgası


Delegasyondan bir kez dana güvenoyu alan Aydın’ın listesinde Körfez ilçeden önemli isimler de yer aldı.

KÖRFEZ’DEN 5 KİŞİ LİSTEDE

Bu arada yapılan çalışmaları, hayata geçirdikleri özel projeleri ile Körfez ilçede adeta büyük bir gençlik ve gelecek hareketi başlatan Körfez Vefa Spor Kulübü’nün başkanlığını yürüten Muhammed Emin Kılıç da KASKF Genel Başkanı Murat Aydın’ın listesinde yönetim kuruluna girdi.

GÜRGEN DE LİSTEDE

Ayrıca yine Körfez ilçeden başka bir isim daha listede yer aldı. Körfez Kulüpler Birliği ve Çamlıtepe Spor Kulübü Başkanı da olan Tarık Gürgen, KASKF yönetimine girdi. Öte yandan federasyonun üst kurul delegelerinde de Çetin İnan, Önder Tokuç ve Anıl Karaduman’ın isimleri yer aldı.

KILIÇ’TAN AÇIKLAMA

Genel kurul sonrasında bir açıklama yapan federasyon yöneticilerinden Kılıç, “Kongremizde program sunuculuğunu yapmanın ayrı mutluluğunu yaşadık. Yönetim kurulu görevini bizlere layık gören genel başkanım Murat Aydın’a teşekkür ederim. Körfez ilçemizi birlikte temsil edeceğimiz. Yönetim kurulu üyemiz Tarık Gürgen’i, üst kurul delegelerimiz; Çetin İnan, Önder Tokuç ve Anıl Karaduman’ı tebrik ederim. Birlikten kuvvet doğacaktır. Programımıza tüm kentimizden teşrif edip, destekleri ile bizleri mutlu eden, tüm büyüklerime, dostlarıma, şükranlarımı sunarım. Kocaeli olarak birlikte daha güçlü iyi bir spor kenti olmaya devam edeceğiz” dedi.

YÖNETİM KURULU

Başkan Murat Aydın

Eda Açıkyol

Ercan Gündüz

Hakan Haydar Ormancı

Hakan Kalıntaş

Hayrullah Serim

Hüseyin Bat

İlker Yar

Mehmet Çetinkaya

Mehmet Durukan

Mithat Ağa

Muhammet Emin Kılıç

Muhammet Nizamoğlu

Murat Demirhan

Mustafa Erdem

Mustafa Salman

Onur Ak

Ramazan Daş

Sabri Yıldız

Salih Sarıkaya

Selçuk Baysal

Selman Açık

Severcan Kara

Şaban Eraslan

Tarık Gürgen

Ümit Yalsız

Yalçın Gül

Zekiye Başaran

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817