KORAY ŞENER TABELASI  ASILDI


Konuyla ilgili olarak Körfez Belediye Meclisi’nde önerge veren ve tabela için hatırlatma yapan İYİ parti Meclis Üyesi Enver Okan, sosyal paylaşım sitesinde de verdiği sözü tutmanın sevincini yaşadığını ifade etti.

Enver Okan, bu konuda bile çabasına sahip çıkılmaya çalışıldığını da sitemli cümlelerle ifade ederek, “Koray Şener ve ailesine verdiğim sözü tuttum. Benim için önemli olan budur. Fakat, buna bile sahip çıkmaya çalışanlar olduğunu görünce üzüldüm. Önemli olan Koray Şener parkının tabelasının asılması ve arkadaşımızın anısının yaşatılmasıdır” dedi.

Enver Okan paylaşımında, “Söz verdiğim gibi Belediye’yi göreve Çağırdım. Senin varlığın her zaman bizimle olacak kardeşim sen hiç merak etme. Bazı insanlar vardır unutulur gider, sen asla unutulmayacaklardansın

5 evlerde bulunan 23 Nisan parkının Şubat ayında Meclis’ten kabul görerek ancak 5 ay üstünden geçmesine rağmen isim değişikliğine gidilmediğini hatırlattım. KORAY KARDEŞİM sen hiç merak etme her zaman söylediğim gibi o parkın ismi senin isminle süslenecek. Bu arada bir hatırlatma bu kararı Meclis’te onaylayıp ailesine ve sevdiklerine şirin görünmeye çalışmayın 5 aydır nerelerdeydiniz de şimdi dönüp ben hallettiriyorum diyebiliyor. İnsan demez mi 5 aydır neredesin diye!? Kaldı ki bu Meclis kararı bize belediye meclisinde alınan kararların yürürlüğe koyulup koyulmadığını yansıtma açısından önem arz etmektedir. Amacım muhalefet yapmak değil bu gibi durumlar insanın aklına şu soruyu getirmiyor değil. Bir karar alan Meclis birde yapılıp yapılmadığını takip etmesi gerekiyor” cümlelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817