Körfez AGD’liler Mekke’nin Fethini Kutladı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Milli Gençlik Vakfı (MGV)’nin ilimizdeki programları devam ediyor. AGD ve MGV yönetimleri geçtiğimiz yılbaşı gecesinde düzenledikleri “Mekke’nin Fethi” programları ile kent genelinde yedi ayrı noktada halka bol maneviyatlı bir gece yaşattılar.

BÜYÜK İLGİ GÖSTERİLDİ

Yılbaşı gecesinde hemen her yerde çeşitli kutlamalar yapılırken düzenlenen “Mekke’nin Fethi” programları Körfez ilçede de yapıldı. İlçedeki program Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde, vatandaşların büyük ilgisi ile düzenlendi. Programa Körfez siyasetinin önemli simaları da katıldı.

AK PARTİLİ TUNA DA KATILDI

Mekke’nin fethinin yıl dönümü dolayısıyla gerçekleşen etkinliğe AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Saadet Partisi (SP) Körfez İlçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı, Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın ile Körfez Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Gülal katıldı.

TAHTALI GENÇLERİ TEBRİK ETTİ

Programda gençleri tebrik eden ve hediyelerini sunan SP’li ilçe başkanı Tahtalı, “31 Aralık akşamı Anadolu Gençlik Derneğimizin organize ettiği “Mekke’nin Fethi” programı bizlere 1994 ruhunu hatırlattı. AGD şube başkanımız ve ekibinin aylar süren çalışmaları ile düzenlenen bu etkinlik hepimizi duygulandırdı. Bütün yavrularımız bu etkinliği Allah’ın rızasını gözeterek yaptılar. Kendilerini tebrik ederim, başarıların devamını dilerim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817