KÖRFEZ BELEDİYESİ DEREYE BETON ATTI

Apartman sakinlerinin İSU’nun burada yaptığı çalışma sonrasında sızıntı başladığını ve yaklaşık 9 aydır binanın bodrum katına dere suyunun aktığını bildirmesi üzerine belediye inceleme yaptı.

Binaya fen İşleri ekiplerini gönderen Körfez Belediyesi, yaptığı araştırmada sorunun çalışma sonrasında sızmayı önleyecek oranda beton atılmamasından kaynaklandığını belirledi. Bunun üzerine ekipler çalışma yapılan alana ve dere yatağı içine yeniden kazıp beton atarak, muhtemel sızmayı önlediler. 10 daireli bina sakinleri önlem için belediye yetkililerine teşekkür ederken, yıkılma tehlikesiyle korku içinde beklediklerini, şimdi bodrumdaki suyun alınmasıyla da rahatlayacaklarını söylediler.

Ağadere olarak bilinen dere yatağı kenarında, bir akaryakıt firmasına ait nakil borusunda patlak meydana gelmiş ve dereye yakıt sımıştı. 9 ay önce meydana gelen olayda, İSU görevlileri patlağı onardıktan sonra beton atmış ama yeterli olmadığı için bir süre sonra dere suyu sızarak binanın bodrum katına dolmaya başlamıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817