banner2779
banner2752
banner2750

Körfez Belediyesi Dershaneyi Öğrencilerin Ayağına Getirdi
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, henüz Kocaeli’de bulunmayan e-dershane online eğitim sistemini ilkokul öğrencilerinin ayağına götürdü.

Uygulama Kocaeli’de Bir İlk

Uzun zamandır çalışmalarını devam eden e-dershane hizmeti Körfez’de başladı. Kocaeli’de bir ilk olan e- dershane, konu anlatımları ve deneme sınavlarının da bulunduğu sisteme giriş yapan öğrenciler, evlerinde, günün her saatinde dershane hizmetini internet üzerinden alabilecekler.

Kalabalık bir ekiple Yeniyalı Fahri Korutürk İlkğretim okuluna giden Başkan Baran’a Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan eşlik etti.

Şifrelerin Dağıtımı Gerçekleşti

Körfez Belediyesi’nin sosyal ve kültürel yatırım programları hız kesmiyor. İnteraktif eğitim paketlerinin dağıtımına başlayan Körfez Belediyesi kişisel ve sınıflardaki eğitim ve öğretim başarı düzeyini yükseltecek e-dershane hizmetini yeniyalı mahallesinde bulunan Fahri Korutürk İlk Öğretim Okulunda dağıtımına başladı.

Çocuklar Başkan Baran İle Unutulmaz Anlar Yaşadı

Çocuklara hem hizmet hakkında bilgiler aktarılırken hemde Başkan Baran çocuklarla sıcak ve samimi ilişkiler kurdu. Çocukların yoğun ilgisini karşısında ilgi ve alakasını eksik etmeyen Başkan Baran okulun bahçesinde bulunan alanda öğrencilerle birlikte voleybol oynayıp sohbet etti. Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Baran öğrencilere tekrar buluşma sözü verdi.

Başkan Baran Teknolojiyi Öğrencilerle Buluşturuyoruz

Gelişen teknolojinin olanaklarından faydalanmanın öğrencilerin en doğal hakkı olduğunu savunan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Sizlerin eğitim alanında yükselmesi için elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Bu amaç doğrultusunda internet üzerinden eğitim öğretim hizmeti sunan Belediyemizin web sitesine kayıt için kullanacağınız kayıt seri numaralarınızı burada dağıtacağız. Bu kayıt seri numarasıyla bir yıl boyunca evinizden veya internet imkanı olan her yerden istediğiniz an istediğiniz konuyu çalışabilecek, tekrar edebilecek ve kendinizi değerlendirebileceksiniz. Sizler için hazırlamış olduğumuz bu eğitim desteğinden en iyi şekilde yararlanacağınızı umut ediyorum” dedi. Başkan Baran, “Bizlerde öğrencilerimizin bu uygulamadan faydalanacaklarına inanıyor ve belediye olarak her öğrencimizi başarılı olması için destekliyoruz” dedi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751