KÖRFEZ BELEDİYESİ’NDE MÜDÜRLÜKLER BELLİ OLDU

Yapılan değişiklik ve atamalara göre, Evlendirme memuru olarak uzun zamandır görev yapan ve milletvekili aday adayı da olan Orhan Tuna Bilgi İşlem Müdürü olarak görevlendirildi. Daha önce Strateji Müdürlüğü ile birlikte olan bu birim, ikiye ayrıldı ve Orhan Tuna Bilgi İşlem Müdürü olurken, Sencer Dere Strateji Müdürü olarak kaldı.

Osman Yurt’un Başkan Yardımcısı olmasıyla boşalan İnsan Kaynakları Müdürlüğüne, bu bölümde şef olan Cevriye Gündoğdu atandı.

Teknik Hizmetler’de Temizlik İşleri’n de görevli olan ve daha önce basın bürosunda uzun süre çalışan Bülent Gülal, Körfez Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü oldu.

Etüt Proje Müdürlüğünde görevli olan Şahin Yılmaz Park Bahçeler Müdürü olarak görevlendirildi.

İzmit Belediyesi’nde Başkan Yardımcısı iken görevden alınan Serkan Yeğnidemir Körfez Belediyesi’nde Fen İşleri Müdürü olarak görevlendirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817