KÖRFEZ BELEDİYESİ’NDEN 2 MİLYON TL’LİK DESTEK

Ayrıca meclis üyeleri huzur haklarını AFAD’a aktarma kararı aldı

Körfez Belediyesi’nin Şubat Ayı Meclis Toplantısı Başkan Vekili Faruk Denli başkanlığında gerçekleştirildi. Gündem maddelerinin tek tek değerlendirdildiği toplantı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile son yaşanan depremde hayatını kaybedenler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Başkan Vekili Faruk Denli ve siyasi partilerin grup sözcüleri yaşanan deprem felaketine değinerek, ‘baş sağlığı’ mesajları verdi.

12 YARDIM TIRI GÖNDERİLDİ

Körfez Belediyesi olarak deprem bölgesine yapılan yardımlarla ilgili bilgi veren Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan, “Ben bu yardımlarla alakalı; İlk gün sabah saatlerinden itibaren Tütünçiftlik Kültür Merkezi’mizde koordinasyon merkezi kurduk. Belediyemize ait mobil ikram aracımızı yola çıkarttık. İş makinelerimiz yola çıktı. 12 adet yardım malzemelerinin yer aldığı TIR’ı bölgeye gönderdik”  dedi.

HUZUR HAKLARI AFAD’A

Diğer gündem maddelerinin hızlı bir şekilde görüşülerek karara bağlandığı toplantıda tüm siyasi partilerin imzasıyla ortak önerge verildi. Önerge ile Başkan Söğüt’e belediye tarafından deprem bölgesi için 2 milyon TL’lik ayni ve nakdi yardım yapılması için yetki verildi. Ayrıca meclis üyeleri huzur haklarının AFAD hesaplarına aktarılması oy birliği ile kabul edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817