KÖRFEZ'DE 18 MART'A ÖZEL PROGRAM

Körfez Belediyesi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 103'nci yıldönümü nedeniyle iki program gerçekleştirecek. 17 Mart Cumartesi günü saat 19:30’da Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan ‘18 Mart’tan 15 Temmuz’a Millet Destanı’ programında; Körfez Belediyesi tarafından hazırlanan kitap tanıtımı, konferans ve Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirilecek. Konferansa konuşmacı olarak Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil katılacak.

SABAH NAMAZI

18 Mart Pazar günü ise sabah namazı sonrası Körfez Belediyesi, Kent Konseyi ve Körfez Din Görevlileri Derneği tarafından ‘Çanakkale’den Afrin’e programı düzenlenecek. Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayacak programda; ilahiler okunacak, hatim duası yapılacak. Daha sonra katılımcılara ikramlarda bulunulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817