KÖRFEZ'DE BAKIM, ONARIM ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, belediyenin çağrı merkezine ve ekipler tarafından belirtilen noktalardaki sıkıntıları en hızlı şekilde çözüme kavuşturuyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlardan gelen talepler dışında cadde ve sokakların tümünü de gözden geçirerek müdahale gereken yerlerde gerekli onarım çalışmalarını yapıyor.

TEK TEK ELDEN GEÇİRİLDİ

Ekipler, son olarak Kuzey Mahallesi, Yeniyalı Mahallesi ve Barbaros Mahallesi’nde çalışma yürüttü. Kaldırım yenileme çalışmaları dışında kırılan ve hasar gören bordür taşları da ekipler tarafından değiştirilirken, Ağadere kenarındaki korkuluklarda oluşan hasarlar da vatandaşların güvenliği için onarıldı.

VATANDAŞLAR İÇİN…

Ekipler ayrıca çocuk ve yetişkinlerin kullandığı park ve oyun gruplarında da bakım ve onarım çalışmaları yürütüyor. Vatandaşların söz konusu alanlardan daha sağlıklı faydalanabilmesi için yürütülen çalışmalarda; park alanlarındaki spor aletleri, oyun grupları ve kent mobilyalarının bakım, onarım ve yenilemeleri program dahilinde devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817