KÖRFEZ'DE BAŞLAYAN BAŞARI ÖYKÜSÜ DÜNYAYA YAYILIYOR

Yalnızca Kocaeli’nin değil, Türkiye’nin en değerli firmaları arasında yer alan Göçmen Börekçisi’nin kurucusu olan Rahmetli Mustafa Dönmez, uzun süre ilçede spor kulüp başkanlığı yapmış, hem kendisi spora destek vermiş hem de çocukları İlker ve Taner Dönmez’i bu konuda yönlendirmişti. Kocaeli Üniversitesi’nden Beden Eğtimi, Öğretmeni olarak ayrılan İlker Can Dönmez, aynı zamanda da amatör spor kulübünde top koşturan ve geleceğin başarılı sporcularından biri olarak gösterilen futbol oyuncusuydu. Kardeşi Taner Göçmez ile birlikte sporun içinde yer alan ve destek veren, spora ve sporcuya verdiği destekle örnek olan Dönmez ailesi, Göçmen Börekçisi’nin adını Suudi Arabistan’ın ardından Avrupa’da da duyuracak.

2004’TE KURULDU

Yunanistan ve Bulgaristan göçmeni bir ailenin çocuklarından İlker Can Dönmez, bu şehirde, Yuvacık’ta büyüdü. Kasaplıktan börekçiliğe geçiş yapan Dönmez ailesi bugün ülkenin en saygın firmaları arasında yer alan Göçmen Börekçisi’ni 2004 yılında Körfez İlçe’de kurdu. İlk günlerde 4-5 abla ve anne eli böreklere değerken, bugün bu rakam 200’lere ulaştı.

AVM’DE DEĞİL SOKAKTAYIZ!

Kocaeli ile birlikte toplam 12 ile böreklerini gönderen İlker – Taner Can dönmez kardeşler, Suudi Arabistan’dan sonra Almanya ve İlgiltere’ye de açılıyor. “Börek denince akla Türkiye gelecek” diyen İlker Can Dönmez, 2018’de de en az 20 yeni bayi ile birlikte ağını daha da genişletmek istiyor. “AVM’de değil, sokaktayız” diyerek kahvaltıda böreğin olmazsa olmaz bir tat olacağına vurgu yapan beden eğitimi öğretmeni İlker Can Dönmez, marketlerde de böreğini halkla buluşturacak.

AYAKTA ALKIŞLANACAK BİR PROJE

Çok geniş market zincirine sahip olan ve ülkede 7000’den fazla noktası bulunan A-101 ile de her konuda anlaşan İlker Can Dönmez, bir birinden leziz ürünlerini ülkenin her tarafına servis edecek. 14 yıl önce Anne Gönül Hanım’ın elinden çıkan tarifsiz lezzet, bugün 200’e yakın hanımefendiye istihdam sağlayarak sosyal sorumluluk adına da ayakta alkışlanacak bir duruş sergiliyor.

BU VAKFIN TOPLUMA ÇOK FAYDASI OLACAK

Bayilerle birlikte 800’den fazla kişiye ekmek kapısı olan Göçmen Börekçisi ülke genelinde en hızlı büyüyen 100 şirket arasındaki yerini aldı. Dönmez ailesinin babaları, Merhum Mustafa Dönmez adına kurulan Mustafa Dönmez Vakfı’nda da sosyal sorumluluk projeleri adına çok değerli katkılar Göçmen Börekçisi tarafından sunulmaya devam edecek. Körfez İlçe’de doğan, önce Türkiye ardından tüm Dünya’ya açılan Göçmen Börekçisi’nin yolu açık, bereketi daim olsun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817