Körfez'de Duvar Yazıları Temizleniyor

Körfez Belediyesi ekipleri, okul duvarlarına, kamu binalarına, tarihi eserlerin bulunduğu alanlara, köprülere, yaya üst ve alt geçitlerine ve yol kenarlarındaki duvarlara yazılan yazıları silmek için yoğun bir çalışma yürütüyor. Ekipler tarafından tespiti yapılan ya da vatandaşlar tarafından Çağrı Merkezi’ne bilgi verilen bölgelerde ekipler görüntü kirliliğine yol açan yazıları silmek için çalışma yapıyor.

 

DAHA DUYARLI OLMALIYIZ…

Yazıları silmenin zaman ve emek kaybı olduğunu belirten yetkililer, vatandaşların bu konuda daha duyarlı olmasını isterken, “Sprey boyalı yazılar görüntü kirliliğine ve olumsuz imaja neden oluyor. Bunları silmek de kam bütçesine ek maliyet oluşturuyor. Duvarları kirletenleri, sprey boyalar ile yazı yazanları daha duyarlı olmaya çağırıyoruz” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817