KÖRFEZ'DE EĞİTİME DESTEK SÜRÜYOR

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki eğitim kurumlarının eksikliklerini giderirken, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de temizlik çalışması yürütüyor

Körfez Belediyesi, eğitim kurumlarına verdiği desteği sadece sene başında değil, yılın tamamında sürdürüyor. Okullardan gelen taleplere tek tek cevap veren Körfez Belediyesi ekipleri, tüm okulların boyama işlemlerini gerçekleştirmiş, geçtiğimiz yıl sadece eğitime 10 milyon liralık destek sunmuştu. Ekipler, bu sene başında da okulların eksikleri giderilmesi noktasında başlatılan çalışmaları sürdürüyor.

DÜZENLİ TEMİZLENİYOR

Destek sadece eksikliklerin giderilmesi noktasında gerçekleştirilmiyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri okullardan gelen talep ve isteklere cevap verirken, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de düzenli olarak öğrencilerin eğitim gördüğü okullarda temizlik çalışması yürütüyor. Hem okul çevresi hem de okul içindeki alanlar ekipler tarafından düzenli olarak temizleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817