KÖRFEZ'DE ONLİNE ÖDEME KOLAYLIĞI

Körfez Belediyesi, vatandaşların ödemelerini daha rahat gerçekleştirmesi için kamu bankası dışında özel bankayla da anlaşma yaptı, bu Kocaeli’de ilk oldu

Vatandaşlara her platformda kaliteli hizmet sunan Körfez Belediyesi, 24 saat online işlem seçenekleriyle ilçe halkının işini kolaylaştırıyor. Gelir Şefliği ve Tahakkuk birimine bağlı çalışmalar ve tahsilât işlemleri üç kamu, bir özel ve PTT ile yapılabiliyor. Vatandaşlar tüm işlemlerini ‘www.korfez.bel.tr’ adresi üzerinden online olarak gerçekleştiriyor.

VATANDAŞ MEMNUN

Halkın talep ve ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında çalışmalarına yön veren Körfez Belediyesi, vatandaşlardan tam not aldı. Özellikle ödeme dönemlerinde yaşanan yoğunlukta özel bankalarla yapılan anlaşmalar ile birlikte azaldı. Bu çalışma, vatandaşların işlerini de kolaylaştırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817