KÖRFEZ'DE TIRNAKÇI İDDİASI

Alınan bilgi ve iddialara göre, Tütünçiftlik Kuzey Mahallesi Ağadere Caddesi’nde Beyaz Saray İş Hanı’nda yaşanan olayda, iş yerine gelen bir kadın iddialara göre tırnakçılık yapmak istedi.

İddialara göre, bir adet pil alan kadın, 50 lira verir gibi yapıp daha sonra satıcıyı meşgul ederek avucunun içine sakladı. Ardından para ustu olarak 42 lirayı aldı ve dükkandan çıkmak istedi.

Satıcının uyanık davranıp 50 lirayı istemesi karşısında önce verdiğini söyleyen kadın, kamera kayıtlarına bakılmak istenmesiyle de paranın yere düştüğünü söyledi.

Satıcı genç bunun üzerine kadını dükkandan kovarken durum polise bildirildi. Polis, tırnakçılık yapmak istediği iddia edilen kadını belirlemeye çalışıyor.

Güvenlik kamera görüntülerini sosyal paylaşım sitesinde paylaşan iş yeri sahibi esnafın dikkatli olmasını istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817