KÖRFEZ'DEN BURSA'YA GELİN GİTTİ

Yenikent Türköz Düğün Salonu’nda düzenlenen kına ve sonrasında da Bursa Grand Düğün Salonu’nda yapılan düğün ile Esra Nur ve Erdem Kalfa bir ömür boyu birlikte olmaya “Evet” dediler.

Kurtbaş ve Kalfa ailelerinin mutlu günleri, Yenikent Türköz Düğün Salonu’nda yapılan kına gecesi ile başladı. kalabalık protokol gurubunun yer aldığı kına gecesinde, Salih Kurtbaş’ın partiden  ve iş çevresinden dostları, her iki ailenin yakınları salonu doldurdu.

Kına gecesinden sonra düğün Bursa’da yapıldı. Burada da her iki ailenin yakınları, eş ve dostları salonu doldurdu ve genç çiftin mutluluğuna ortak oldular.

Yapılan düğünle, Salih ve Nuriye Kurtbaş’ın kızı Esra Nur, Hasan ve Emine Kalfa’nın oğlu Erdem ile hayatlarını birleştirdiler. Her ikisi de öğretmen olan genç çift, mutluluk içinde eğlenirken, yakınları da onların bu mutlu gününe şahitlik yaptılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817