Körfez Devlet Hastanesi Yeni Binasına Kavuşuyor

Uzun yıllardır Körfez’in beklediği bir yatırım olan Körfez Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası çalışmaları başlıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüşme sağlayan ve sağlık hizmeti yatırımının ilçe için önemli bir hizmet olduğunu belirten Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün girişimleri sonuç buldu.

54 YATAK KAPASİTELİ YENİ BİNA

Yoğun nüfus artışının görüldüğü ilçelerden biri olan Körfez, sağlık hizmetinde önemli bir projeye kavuşuyor. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün ve AK Parti Kocaeli Milletvekillerinin girişimleri sonucunda Sağlık Bakanlığı’nın 2023 yılı yatırım revizyon programına dahil edilen Körfez Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası, 7 bin 304 metrekare alanda, 54 yatak kapasitesiyle inşa edilecek.

EKSİKLER GİDERİLİYOR

Körfez Belediyesi Etüd Proje Müdürlüğü personeli tarafından mimari ve statik projelerinin hazırlandığı Ek hizmet Binası içerisinde; 15 poliklinik, 3 genel 1 lokal ameliyathane, Kadın Doğum, Endoskopi, Yoğun Bakım Üniteleri ve Acil bölümleri yer alacak.

SÖĞÜT’TEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR

Sağlık Bakanlığı’nın Hastane Ek Bina projesinin belediyeye bildirilmesinin ardından, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’te sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı yayımladı. Söğüt mesajında, “Körfez Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası çalışmaları başlıyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde, Sağlık Bakanlığımızın 2023 yatırım programına alınan ve Körfez ilçemiz için çok önemli olan bu sağlık hizmeti sebebiyle, şahsım ve hemşehrilerim adına Cumhurbaşkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817