banner2779
banner2752
banner2750

Körfez Gençlerin Yeni  Başkanı Habibullah Tahtalı

Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Vehbi Baytekin, yaşı nedeniyle görevini Habibullah Tahtalı’ya bıraktı. Devir teslim sırasında geleneğe göre ilçe yönetiminde Teşkilatlardan sorumlu başkanın rozeti alınarak, yeni ilçe başkanına takıldı. Görevini devreden eski başkanın yönetimde görev alacağı belirtildi.

Devir teslim töreni ilçe toplantı salonunda gerçekleşti. İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, kendilerinin de bu görevlerden geldiğini belirterek, “Sizden önce bizler bu görevlerde yer aldık ve kademe kademe şu andaki yönetim kurulu görevlerine geldik. Yarın siz de bizden sonra bu görevleri alacaksınız. Saadet Partisi saflarında görev yapmak bir ayrıcalıktır, onurdur” dedi.

Daha sonra yeni Gençlik Kolları Başkanı’na rozeti takıldı ve eski başkana da hizmetlerinden dolayı teşekkür edilerek çiçek verildi.

Baba Yönetimde

Saadet Partisi’nde adeta gelenek olan baba oğul teşkilatta görev alma yine bozulmadı. Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak görev alan Habibullah Tahtalı, İlçe Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Mehmet Ali Tahtalı’nın oğlu. Babasıyla birlikte teşkilatta görev yapan Habibullah Tahtalı, bundan sonra da gençlerden sorumlu olarak göreve devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751