KÖRFEZ HACI OSMAN - İLİMTEPE ARASINDA SONA DOĞRU GELİNDİ

 

İlimtepe ile Yarımca arasındaki ulaşım ağını güçlendirmek adına Hacı Osman Mahallesi’ndeki yol genişletme çalışması neredeyse tamamlandı. Ekipler güvenlik için 150 metrelik alanda istinat duvarı örmeye başladı

 

Dağları delip adeta yeni yollar açmaya devam eden Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların ulaşım ağını genişletme adına çalışmalarını sürdürüyor. Kış aylarında dahi çalışmalarını aksatmadan sürdüren ve Hacı Osman Mahallesi’nden İlimtepe’ye çıkışı sağlayan yolda genişletme çalışması yapan ekipler, bu çalışmanın büyük kısmını tamamladı. Şimdi ise genişletilen bölgede istinat duvarı örme çalışmaları başladı.

5 METRE YÜKSEKLİĞİNDE

Olası kaymalara karşı güvenlik amacıyla 150 metrelik alanda 5 metre yüksekliğinde istinat duvarı örecek olan ekipler, bu çalışmanın da tüm hızıyla devam ettiğini ve kısa süre içerisinde tamamlanacağını belirtti. Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, ayrıca Alpaslan Bulvarı ve Nihat Atsız Caddesi arasındaki kısımda da imar planları çerçevesinde yenileme çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817