KÖRFEZ HEREKE TEM'DE KORKUNÇ KAZA

Viyadükten D100 Karayolu uçan bir kişi ise ağır yaralandı.

Alınan bilgi ve iddialara göre TEM otoyolu Ankara istikametinde seyretmekte olan Ümit Azaklıoğlu idaresindeki 34 UJ 0819 plakalı otomobil aşırı hızla gelen Bahri Özata'nın kullandığı 51 KR 446 plakalı tırla çarpıştı.

 Tırın önünde yaklaşık 200 metre sürüklenen otomobil adeta demir yığını haline gelirken çarpma esnasında sürücünün yanında bulunan ve henüz adı öğrenilemeyen bir kişi viyadükten aşağı düşerek yaklaşık 15 metre yükseklikten sonra D-100 karayoluna düştü.

Bu arada tırın altında sürüklenen otomobilde bulunan sürücü Ümit Azaklıoğlu ise ağır yaralı olarak kurtarılarak gönderildiği hastanede hayatını kaybetti.

Otomobilde bulunan şahıslardan birisinin asker olduğu iddia edilirken tır sürücüsü gözaltına alındı Ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaza sonrasında TEM otoyolu Ankara şeridi bir süre trafiğe kapandı daha sonra kontrollü olarak açıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817