banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ İÇİN DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ziyarete gelen misafirlerini makamında ağırladı. Körfez’de güzel çalışmalara imza atıldığını belirten misafirlere, “Daha yapacak çok işimiz var” dedi, projelerini aktardı


Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ilk olarak 17 Ağustos Cami Derneği Başkanı Şahan Bedir’i ağırladı. Bedir, çevre düzenlemesi konusunda ve diğer desteklerinden dolayı Başkan Baran’a teşekkür ziyaretinde bulunduğunu belirtti. Başkan Şahan Bedir’in ardından Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan ve proje ekibi, Başkan Baran ile bir araya geldi.

ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI

Görüşmede, ilçede yapılacak olan bilim şenliği ile ilgili olarak görüş alışverişinde bulunuldu, projenin detayları konuşuldu. Başkan Baran’ın bir sonraki konukları ise kısa süre önce gerçekleştirilen kongrede yeniden Türk Ocakları Başkanlığına seçilen Yücel Alpay Demir ve yönetimi oldu. Başkan Baran, Demir ve ekibine yeni dönemde yapacakları projelerde başarılar dilerken, STK’ların önemine dikkat çekti.

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ

Başkan Baran daha sonra Tüpraş Teknik Servisler ve ARGE Direktörü Ziya Gürün ve Yeni Körfez Garnizon Komutanı Üsteğmen Gökhan Güllüoğlu’nu makamında ağırladı. Ziyaretçilerine yapılan projeler hakkında bilgiler aktaran Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’in geleceği için var güçleriyle ekibiyle birlikte çalıştıklarını belirterek, “Gelişirken güzelleşen Körfez için daha yapacak çok işimiz var” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751