KÖRFEZ MHP’DEN ART ARDA AÇILIŞLAR

Son olarak yapılan törenlerde İlimtepe ve Hacı Osman mahallelerinde irtibat büroları hizmete alındı.

İLK AÇILIŞ İLİMTEPE’DE

İlk tören İlimtepe Mahallesi’nde gerçekleşti. İlçe başkanı Av. Doğan Bekiroğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Cumhur İttifakı partileri AK Parti, MHP ve BBP’li yöneticilerin yanı sıra çok sayıda mahalle sakini katıldı.

“ESENTEPE’DEN BAŞLADIK”

Törende konuşan ilçe başkanı Doğan Bekiroğlu, “Seçim sürecine girdik. İlçe genelindeki mahalle irtibat bürolarımızı tek tek hizmete açıyoruz. Esentepe Mahallemizdeki açılışımızla iktidar ateşini yakmıştık. Şimdi de İlimtepe’de büromuzu faaliyete alıyoruz. Türkiye’de Cumhur İttifakı’nın yeni dönem iktidarına doğru yürüyoruz” dedi.

SÖĞÜT DE KATILDI

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ise “İnşallah hep birlikte 14 Mayıs’taki seçimlerde Cumhur İttifakımızın yeni dönem zaferini yaşayacağız. Bu vesile ile MHP’li kardeşlerimize açılan bu yeni irtibat bürosunun hayırlı olmasını diliyorum” açıklamasında bulundu.

“ÜÇ HİLAL HER

YERDE DALGALANACAK”

İlimtepe’deki törenin ardından ikinci büro açılışı Hacı Osman Mahallesi’nde gerçekleşti. Protokol mensuplarının yanı sıra meclis üyeleri ve mahalle sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği Bağdat Caddesi üzerindeki Seçim İrtibat Bürosu açılışında konuşan ilçe başkanı Doğan Bekiroğlu, “Seçim irtibat bürolarımızın açılışını hayırlısı ile gerçekleştirdik. Üç hilalimizi her mahallede dalgandıracağız” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817