KÖRFEZ ORDULULAR DERNEĞİNDE  GENÇLER KONUŞULDU

Dernekte gerçekleşen söyleşide, Gürgentepe Gençlik İnsiyatifi Yönetim Kurulu’da misafir ekip olarak yer aldı. Gençlerin gündeme taşıdıkları ve konuştukları başlıklar arasında yer alan konular ve gerçekleşen söyleşi hakkında yapılan açıklamada, ‘’Söyleşimizde bir çok konuya değindik. Hepimizin ortak amacının aynı bağlamda olduğu ve birlikte daha nasıl büyük projeler ile topluma katkı sağlaya biliriz, bunları değerlendirdik. Gençlere yönelik neler yapabileceğimiz konusunu, konuşmadan önce kendimize “Neden Gençlik?” sorusunu sormalı ve bunun cevabını vermeliyiz diye düşündük,
Gençlik, toplumsal hareketlerin adeta can damarı, dahası hareketlerin lokomotif gücü olduğunun önemini, gençlerini kuşatamayan her camia sönmeye mahkum bir toplum olduğunu, bu nedenle, hareketlerin sürekliliği, gençlik çalışmalarına bağlı olmasının üzerine yoğunlaştık. Gençlik çalışmaları, önemini gençliğin sosyolojik değerinden olduğunu, Bu amaçla; geleceğin öncü kadroları, gençlerin önünü açmaları ve onlara güvenip sorumluluk vermemizle, toplum olarak emin adımlarla ilerleyeceğimizi konuştuk’’ denildi.

Yapılan açıklamanın devamında, ‘’Körfez Ordulular Yardımlaşma Derneği olarak, yapılan tüm çalışmalar ve gerçekleşmesini planladığımız her şey, bizlere ayrı bir vizyon kazandırdığı gibi, topluma kattığı değerlerin olduğu belirtilmiştir. Gençlik çalışmalarında “ Gençler ne yapmak istiyorsunuz?” Size hangi konularda, nasıl yardımcı olabiliriz? “ yaklaşımı esas alınmasını ve her anlamda desteklerimizi, Gençlerimizi anlayan, sahiplenen ve gençlerin yanında olunduğu hissettirilen bir yaklaşımın devam edeceği sözünü verdik’’ denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817