KÖRFEZ ŞOFÖRLER ODASI UYARDI
 Körfez Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz, Kurban Bayramı için tatile çıkıp, yakınlarının yanına gitmeye hazırlanan vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Oda Başkanı Ali Karadeniz, Türkiye’de basit trafik kurallarına uyulmadığı için her bayramda trafik canavarının bir çok can aldığını hatırlatarak, ‘’Bunun önüne geçmek mümkün, basit trafik kuralları var bunları uygularsanız, siz sevdiklerinize, sevdikleriniz de size kavuşur. Uzun yola çıkmadan önce aracınızın periyodik bakımını muhakkak yaptırın ve eksikliklerinizi giderin. Aracınızda olması hayati önem taşıyan yangın söndürücü, ilk yardım çantası gibi malzemeleri muhakkak bulundurun’’ dedi.

 Karadeniz, sürücülerin uykusuz olarak kesinlikle yola çıkmamalarını da hatırlatarak, ‘’Uzun yolda kesinlikle uykunuzu tam alın ve ara molalar verin. 15 ‘er dakikalık molalar sağlıklı bir şekilde sevdiklerinize ve evinize ulaşmanızı sağlar. Yoldaki hız limitlerine ve trafik uyarılarına, kurallara kesinlikle dikkat edin, unutmayın ki kaza her zaman tek tarafa ait değildir. Siz dikkatli olsanız da karşınızdaki sürücü olmayabilir, bu nedenle de aşırı hızdan kaçının. Yolcular için de zorunlu olan emniyet kemerini muhakkak takın’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817