Körfez Ticaret Odası Kadın Ve Genç Girişimciler Eğitimleri Devam Ediyor

Ocak Ayı içinde kadın ve genç girişimciler icra kurulları tarafından organize edilen programlarda Körfez ilçesindeki kadın ve genç girişimcilere pek çok farklı alan ve sektörlere yönelik eğitim programları düzenleniyor. Bu kapsamda son olarak marka patenti ve etkili iletişim eğitimleri gerçekleştirildi. Körfez Ticaret Odası meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitimde Doçent Doktor Nihal Taşoğlu ve Avukat Arife Gülten Sözen eğitimcilere marka patenti ve etkili iletişim konularında detaylı sunumlar gerçekleştirdiler.

PATENT TEMEL EĞİTİMİ VE ETKİLİ İLETİŞİM KONULARI DETAYLI OLARAK ANLATILDI

Körfez Ticaret Odası genç ve kadın girişimcilere yönelik eğitimler kapsamında yapılan bilgilendirme sunumlarında katılımcılara patent temel eğitimi, faydalı model temel eğitimi, endüstriyel tasarım temel eğitimi ve marka temel eğitimleri konularında bilgilendirmelerde bulunuldu. Ayrıca iletişimi oluşturan unsurları, etkili iletişim için uygulanması gereken yöntemleri, İyi bir dinleyici olmak için gereken özellikleri, İyi bir anlatıcı olmak için gereken özellikleri, İletişimi etkin yönetme tekniklerini, Etkili iletişim için dikkat edilmesi gereken hususları, etkili iletişim tekniklerini bilmenin hayattaki önemi gibi konular da girişimciler ile paylaşıldı.

YENİ EĞİTİM 19 OCAK’TA

Körfez Ticaret Odası Ocak Ayı kadın ve genç girişimciler eğitimleri 19 Ocak Perşembe Günü saat 16:00’da üretime yönelik hibe ve teşvik bilgilendirme toplantısı ile devam edecek. Eğitime kadın ve genç girişimler ve Körfez Ticaret Odası üyeleri ücretsiz olarak katılabilecek

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817