Körfez Ticaret Odası'nda Satış ve Liderlik Eğitimi Düzenlenecek
 Körfez Ticaret Odası (KTO) Üyelerine ve Körfez esnafına yönelik düzenlediği eğitimlere Satış ve Liderlik eğitimi ile devam ediyor.

9-10 Ocak 2014 tarihlerinde ( 16:00 / 18:00 saatleri arasında) KTO Meclis Salonunda Eğitmen İsmail Karasu tarafından düzenlenecek Satış ve Liderlik eğitim programına Oda üyeleri kayıtlarını yaptırarak katılabilecekler.

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, Oda üyelerinden gelen eğitim taleplerini değerlendirdiklerini belirterek, " Günümüzde satış ve pazarlama ve liderlik işletmenin temel dinamikleri olarak karşımıza çıkmaktadır. Odamızda düzenlenecek bu eğitimle, satış ve pazarlama ekibinin gizli potansiyellerini ortaya çıkartmak, kendi kendilerini motive etmeyi öğrenmeleri, kendilerine güvenin önemini, ürüne güvenin önemini bilmeleri ve bu teknikleri işlerine yansıtmaları, ayrıca müşteri ilişkilerinde uygulamaları gereken temel iletişim becerilerini öğrenmeleri amaçlanmaktadır." açıklamasında bulundu.

Körfez Ticaret Odası'nda düzenlenecek eğitim programı ücretsiz olup, katılmak isteyenler 0 262 528 48 00 (1123 Dahili) telefon numarasından kayıtlarını yaptırabilirler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817