banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Körfez Ticaret Odası’nda Topraksız Tarım Konuşuldu

Ziyarette Topraksız tarım ve projeler konuşuldu.

Körfez Ticaret Odası’na ziyaretler devam ediyor. Bu kapsamda önceki gün Tarım İl Müdürü Levent Küçük, İl Müdür Yardımcısı Ali Koca ve İlçe Tarım Müdürü Semra Koşumcu KTO yönetimini ziyaret etti. Ziyarette Kocaeli’nin tarım alanları, tarım alanlarının verimli kullanılması, aromatik bitki yetiştirmenin önemi, katma değeri yüksek olan ürünler detaylı olarak konuşuldu.

KÜÇÜK TOPRAKSIZ TARIMI ANLATTI

Körfez Ticaret Odası ziyaretinde Kocaeli’de tarım olanaklarının arttırılması ile ilgili bilgiler aktaran İl Tarım Müdürü Levent Küçük şuan ülkemizin en büyük sorununun tarım ürünlerindeki pahalılık olduğunu bunun önüne geçmenin tek yolunun ise kentsel tarımın geliştirilmesi olduğunu söyledi. Ayrıca yerin 13 metre altında 4 katlı olarak yapılan topraksız tarım projesinin şuan gündemde olduğu bu yöntem ile topraksız olarak sadece ultraviyole ışıklar ile tarım yapılabileceğini böylelikle hem organik hem de hasat zamanını beklemeden ürün alınabileceğini söyledi. Maliyetleri ve yapılış yöntemleri ile detaylı bilgiler aktaran Küçük bakanlığımız ile çalışmaları detaylandırıyoruz’ ’dedi.

Öztürk’ten Teşekkür

Tarım İl Müdürü Levent Küçük, İl Müdür Yardımcısı Ali Koca ve İlçe Tarım Müdürü Semra Koşumcu’ya ziyaretleri ve bilgilendirmeleri için teşekkür eden Öztürk ilimizdeki tarım alanlarının değerlendirilmesinin önemli olduğunu söyledi. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826