banner2779
banner2752
banner2750

Körfez Ticaret Odası’ndan Deprem Bölgesi’ne Yardım

Depremin olduğu günden bu yana etkilenen illerdeki odalar AFAD ve Körfez Belediyesi ile koordineli olarak sürdürülen çalışmalar sonucunda bölgeye pek çok destekte bulunuldu. Körfez Ticaret Odası deprem bölgelerinde 32 operatör,52 çekici ve 376 makine ve yardımcı ekipman ile sahada yer aldı.

4 TIR YARDIM GÖNDERİLDİ

Körfez Ticaret Odası deprem bölgesine ciddi desteklerde bulunurken toplamda 4 tır temel gıda ve hijyen malzemeleri ile bölgeye yardım gönderildi. Depremin ardından hemen yola çıkan ilk yardım tırının ardından hergün bölgeye yardım tırı gönderildi. Yapılan yardımların ardından konuşan KTO Başkanı Recep Öztürk ‘’ Körfez Ticaret Odası olarak biz de üyelerimiz ile birlikte deprem bölgesi için ilk günden bu yana özveri ile çalışıyoruz. Körfez Ticaret Odası yönetim kurulu olarak bundan sonraki süreçte de üyelerimizin de desteği ile yardımlarımıza devam ederek yaralarımızı birlikte saracağız’’ dedi.

DEPREM KOORDİNASYON KURULU KURULDU

Körfez Ticaret Odası yapılan yardımların planlaması ve ihtiyaç duyulan yerlere doğru ulaşabilmek ve hızlı hareket edebilmek amacı ile Körfez Belediyesi Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan’ın başkanlığını yaptığı bir koordinasyon ekibi kurdu. Depremin olduğu günden bu yana düzenli olarak yapılan toplantılar sonucu bölgeden gelen ihtiyaca göre de planlamalar yapıldı.

KTO YÖNETİMİ HATAY’DA

Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mustafa Gülcan ve Mehmet Gümüş Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Kaya, Fatih Fidan, Fatih Uykun ve Meclis Üyesi Ramazan Öztürk ile deprem bölgelerine giderek yerinde incelmelerde bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751