banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Körfez’de Hırsızlara Göz  Açtırılmadı

3 ayrı olayda toplam 7 kişi yakalandı ve sorgulamaları yapıldı. Adli makamlara sevk edilen 3 kişi tutuklandı.

Alınan bilgilere göre ilk olay Mimar Sinan Mahallesi’nde bir tur acentesinde gerçekleşti. İşi yerine giren bir şahıs kasadan 1200 lira para aldı. Yapılan inceleme ve güvenlik kamera görüntüleri ile kimliği belirlenen M.Ç. yakalandı. Şahsın, Beykoz’da da yaralama suçundan arandığı belirlendi. Yakalanan şahıs yapılan sorgusundan sonra adli makamlara sevk edildi.

İkinci olay Yeni Yalı Mahallesi Midilli Sokak’ta meydana geldi. Açıktan hırsızlık olarak gerçekleşen suçta, bir evin bodrum ve balkonundan hurda toplayanlar tarafından malzemeler çalındı. Yapılan ihbar sonrasında N.Ş., S.G. ve F.S. adlı şahıslar yakalandı. Olayla ilgili sorgulama tamamlandı ve şahıslar adli makamlara sevk edildiler.

Üçüncü hırsızlık olayı Güney Mahallesi Evrensel Sokak’ta yaşandı. Evden hırsızlık olarak gerçekleşen olayda, daireye giren şahıslar altın ve para çaldılar. Yapılan takip ve araştırma sonrasında olayın failleri olarak E.C.,  M.T. ve E.O. yakalandılar. Sorguları sonrasında adliyeye sevk edilen 3 kişi de tutuklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826