Körfezim Eğitim Kurumları  Şiir, Resim Ve Sporda da Zirvede

  Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabul Edilme ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Etkinlikleri” için düzenlenen resim yarışmasında; Özel Körfezim İlkokulu öğrencisi Zehra Esma Çalık üçüncü olmuştur. Plaketini Körfez Kaymakamı Sayın Uğur Kalkar’dan teslim alan Zehra Esma Çalık,  Körfezim Genel Müdürü Azmi Cihat Hatipoğlu ve Körfezim İlkokul Müdüresi Çiğdem Aytekin tarafından da tebrik edildi.

  Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 108. Yıl Dönümü Etkinlikleri” kapsamında yapılan şiir yarışmasında Özel Körfezim Ortaokulu öğrencisi Beren Topaç birinci olmuştur. Yapılan törende plaketini Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ten alan Beren Topaç,  Körfezim Ortaokul Müdürü Eyüp Sultan Keskin tarafından da tebrik edildi.

  Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları tarafından düzenlenen Hokey Turnuvası’nda ise 2022-2023 Hokey Küçük Erkekler Kocaeli İkincisi olan Körfezim Erkek Hokey Takımı Körfezim Genel Müdürü Azmi Cihat Hatipoğlu ve Ortaokul Müdürü Eyüp Sultan Keskin tarafından da tebrik edildiler.

  Kocaeli genelinde her yıl LGS’de elde ettikleri başarı yüzdeleri ile ilk sıralarda yer alan Körfezim Eğitim Kurumları, akademik başarıyı diğer dallarda da destekleyerek her yönüyle donanımlı bireyler yetiştirme hedefine emin adımlarla ilerliyor.

      

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817