banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Körfez’in Parkları Elden Geçiriliyor

Körfez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki parklarda başlattığı bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Körfez Belediyesi Çağrı Merkezi’ne vatandaşlar tarafından iletine ve gezici ekipler tarafından tespit edilen eksiklikler giderilirken, zarar gören ve kötü durumdaki oyun grupları da yenileniyor.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Çocukların daha güzel şartlarda eğlenmesi, büyüklerin de güzel vakit geçirmesi amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında; aydınlatmalar yenileniyor, oyun grupları elden geçiriliyor, eskiyen bank ve kamelyalar değiştiriliyor, otlar biçilerek daha güzel görünüme kavuşturuluyor. Yetkililer, bütün çabalarının vatandaşların park ve yeşil alanları sorunsuz şekilde kullanmalarını sağlamak olduğunu söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826