KÖRFEZLİ GENÇLERE TEŞEKKÜR PROGRAMI


 

Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlçe Başkan Yardımcıları, önceki dönem Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık, Gençlik Kolları yöneticileri, mahalle başkanları ve kogreye giden gençler katılım sağladı. Programın başlangıcında, bayrağımız için mücadele eden askerlerimiz ve güvenlik güçlerimiz de unutulmadı. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, Afrin’de terör örgütü PYD/PKK mensuplarına yönelik “Zeytin Dalı Harekâtı” adıyla başlattığı operasyonda canlarını kaybeden aziz şehitlerimiz ve tüm şehitlerimiz için dualar okundu.

EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLADINIZ

Protokolü ve kalabalığı selamlayarak konuşmalarına başlayan AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak; “Bildiğiniz gibi partimiz, teşkilatlarımız yoğun bir kongre süreci geçiriyor. Bizde bu anlamda son olarak Cumhurbaşkanımız, Genel başkanımız, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla İl Gençlik Kolları kongremizi gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımızın Kocaeli’ye, Kocaeli gençliğine verdiği değeri hepimiz biliyoruz. Bu bağlamda kongre hazırlıkları için ve liderimizi en iyi şekilde ilimizde ağırlamak için yoğun bir çalışma süreci yaşadık. 

FATİH’İ BEKLEMEMELİYİZ, FATİH OLMALIYIZ

Kıymetli arkadaşlar bizler hiçbir zaman bir Fatih beklememeliyiz, bizler nasıl Fatih olabiliriz, Nasıl Hicaz demiryollarını yapan 33 yıl vatan müdafaasını tüm şer odaklarına karşı başarıyla yapan siyasi deha Abdülhamit olabiliriz, onları beklemek değil onlar gibi olmak için çalışmalıyız bu hususta çabalamalıyız. Bizler gençler olarak nasıl ki bundan 100 yıl önce ülkemiz bir istiklal ve istikbal mücadelesi verdiyse bugün bizlerin yani onlardan 100 yıl sonra gelecek neslin şuan bulunduğumuz bu güzel ortamlarda rahat bir şekilde özgürce dilini konuşması ve inancını yaşaması için verdi.
Bugün aynı İstiklal ve istikbal mücadelesi yeniden tezahür ediyor. Bu sebeple biz gençlerinde tıpkı bundan 100 yıl önce atalarımızın zaten birileri gider cepheye, birileri bu işi üstlenir bu vatanı kurtarır demeyip canları pahasına yurt müdafaasına gidip bu toprakları kanla yoğurup bizlere bugün vatan kıldıysa biz gençlerin en büyük birinci ödevi kıymetli arkadaşlar tıpkı 100 yıl önce olduğu gibi bundan 40 yıl sonra bir başka ülkenin kıyılarında kendi çocuklarımızı, torunlarımızı görmemek için atalarımızın yaptığı gibi bu davaya bu vatana sahip çıkmamız gerekiyor.  
 
KENDİNİZİ ALKIŞLAMALISINIZ
Bugün bu masalar etrafında olan genç kardeşlerimiz, yani sizler Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde İlimizde ağırladınız. Kendinizi alkışlamanızı istiyorum. Ve hepinize bu özverili davranışınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Körfez, 25 Şubat İl ana Kademe Kongremizde Başbakanımızı da en güzel şekilde karşılamaya hazır inşallah. “

AMACIMIZ ALLAH’IN RIZASINI KAZANMAK

Bu yola ilk girdiğimizde şunları söylemiştik. Bizim tek gayemiz, tek amacımız gönül almayı bilerek Allah’ın rızasını kazanmaktı. Bugün görüyorum ki kısa süre zarfında binlerce genç kardeş olduk, tek yürek olduk, bir olduk, beraber olduk.  Bizim buradaki kardeşliğimiz, birliğimiz devlet büyüklerimize, askerlerimize, polislerimize güç veriyor. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin, Afrin’de terör örgütü PYD/PKK mensuplarına yönelik “Zeytin Dalı Harekâtı” adıyla başlattığı operasyonda ki başarısı hepimizin göğsünü kabartıyor.

CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ

Kıymetli arkadaşlar şunu unutmayalım ki; Bu vatan için ölmekte var, ama borcumuz yaşamaktır. Az önce şehitlerimiz için dualar okuduk. Onlar aziz vatanımız için canlarını feda ettiler, bizler de vatanımız için devletimize faydalı olabilmek için canla başla çalışacağız. Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin.  Milletimizin başı sağ olsun. Düzenlemiş olduğumuz bu anlamlı geceye katılarak bizleri onurlandırdığınız için hepinize teşekkür ederim “ şeklide konuştu.

HEPİNİZİ YÜREKTEN KUTLUYORUM
Teşekkür Programının konuğu olan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran; “Sayın İlçe Başkanım, İlçe Gençlik Kolları Başkanım, İlçe başkan yardımcılarım, çok değerli genç kardeşlerim, Sultan Fatih’in torunları hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. İlçe Ana Kademe Kongremizde, İlçe Kadın Kolları Kongremizde, İlçe Gençlik Kolları Kongremizde ve özellikle Cumhurbaşkanımızın teşrifleri ile yapılan İl Gençlik Kolları Kongremizde göstermiş olduğunuz üstün performans sebebiyle hepinizi yürekten kutluyorum. Bu ulvi davada, bu kutlu davada Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan ile birlikte kutlu yürüyüşümüzün hayırlı ve mübarek olmasını temenni ediyorum.

ŞEHİTLERİMİZE RAHMET DİLİYORUM
Elbette gençliği olmayan, gençlik kollarının bir heyecanı olmayan teşkilatların başarılı olması asla düşünülemez. Kuruluşundan bu güne kadar, her zaman gençliğe önem veren bir büyük bir Lider ile aynı siyasi harekette çalışmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Ülkemizde çok büyük mesafeler katettik. Genel ve yerel yönetimlerle, AK Parti’nin büyük hizmet kervanı devam edecektir.  Afrin’de terör örgütü PYD/PKK mensuplarına yönelik “Zeytin Dalı Harekâtı” adıyla başlatılan operasyonda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Bugün burada sizlerle olmaktan duyduğum memnuniyeti tekrar ifade ediyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum” dedi.

ŞENER SÖĞÜT’TEN GENÇLERE TEŞEKKÜR
 
Teşekkür Programının diğer bir konuğu olan AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt; “ Bizleri her zaman ve her yerde gururlandıran, onurlandıran, Ülkemizin teminatı olan kıymetli genç kardeşlerim hepinizi en içten duygularımla selamlıyorum. Hepiniz, hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Bugün burada Kurucu Gençlik Kolları Başkanlığından gelmiş bir ağabeyiniz olarak sizlerle olmaktan büyük bir gurur yaşıyorum. Partimizin olmazsa olmazı dediğimiz, heyecanımız siz kıymetli genç kardeşlerimize büyük önem verdiğimizi bilmenizi isterim. Özellikle Cumhurbaşkanımızın teşrifleri ile yapılan İl Gençlik Kolları Kongremizde göstermiş olduğunuz üstün gayretleriniz bizlere büyük bir onur yaşattı. Her birinize tek tek teşekkür ederim. Allah emeklerinizden razı olsun. Bundan sonraki süreçte de el ele vererek, güzel ve başarılı çalışmalara hep birlikte imza atacağız. Heyecanınız daim olsun Körfez gençliği. Bende, Afrin’de terör örgütü PYD/PKK mensuplarına yönelik “Zeytin Dalı Harekâtı” adıyla başlatılan operasyonda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Programımız, gecemiz hayırlı olsun “ dedi.

HEDİYELER TAKDİM EDİLDİ

27 Ocak’ta Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen İl Gençlik Kolları kongresi için yoğun çalışmalar gerçekleştiren Körfez gençliğine, mahalle başkanları ve ilçe yöneticileri aracılığıyla plaket takdiminde bulunuldu. Program toplu hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817