Körfezli Hamarat, CHP’den Aday Adayı

Parti genel merkezine giderek resmi başvuru dosyasını teslim eden Hamarat, ardından yaptığı bir açıklama ile adaylık gerekçelerini anlattı.

“DOSYAMI TESLİM ETTİM”

Hamarat’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Sözümün eri bir insanımdır. Yaklaşık 3 ay önce verdiğim sözü 17 Mart 2023 tarihi ile tamamına erdirdim ve genel merkezimize gelerek 28. dönem milletvekili seçimlerine dönük adaylık dosyamı teslim ettim. Akabinde ise ülkemizin ve içerisinde yer almaktan onur duyduğum partimizin kurucu iradeleri olan Mustafa Kemal Atatürk ile İsmet İnönü’nün kabirlerini ziyaret ettim.

“KILIÇDAROĞLU’NU BU KEZ CUMHURBAŞKANI SEÇTİRECEĞİZ”

Ülkemizdeki tüm haksızlıklara ve hukuksuzluklara sus-pus olmaktansa; kendini yetiştirmiş bir genç olarak ortaya bir irade koydum. Artık milletimizi hak ettiği refaha kavuşturmak adına olan mücadelemi Gazi Meclis içerisinde sürdürmek istiyorum. Bu iradeyi ortaya koymamda desteklerini esirgemeyen başta ailem olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu bağlamda sonuç her ne olursa olsun; genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu 13. cumhurbaşkanı yapmak ve partimizin 28. dönemde TBMM'deki vekil sayısını en üst seviyede tutmak için canla başla mücadele edeceğimi deklare ediyorum”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817