banner2779
banner2752
banner2750

Körfezliler 7’den 70’e Yardıma Koştu

Körfez Belediyesi’nin Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremin ardından başlattığı yardım kampanyasına destek büyüyor. Depremi ve deprem sonrasında vatandaşların eksikliklerini en iyi bilen ilçelerden biri olan Körfez’de vatandaşlar deprem bölgesinde yaraların sarılmasına bir nebze olsun destek vermek için adeta yardıma koştu.

YARDIM İÇİN KOŞTULAR

Depremin ilk saatlerinden itibaren başlatılan yardım kampanyası kapsamında giyim, kuru gıda, battaniye, çocuk bezi ve maması gibi bir çok ürünü Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde kurulan koordinasyon merkezine getiren Körfezliler, Kızılay’ın çağrısı ile birlikte kan ihtiyacına karşı da kurulan mobil kan merkezinde kan verdi.

İHTİYAÇLARI BİLİYORUZ

Başkan Şener Söğüt de önce Koordinasyon Merkezi’ni ardından da kan merkezini ziyaret etti. Başkan Söğüt, “Afet bölgemize yapılacak yardımları Kızılay ile birlikte bölgeye ulaştıracağız. Bölgedeki ihtiyaçları biliyoruz. Daha önce böyle büyük bir afeti yaşadığımız için deneyimimiz de var. Özellikle battaniyeye ihtiyaç olduğunu biliyoruz. Kışlık kıyafetler, hijyen malzemeleri ve çocuk bezi noktasında eksikliklerini tespit ettik.

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

Sabah saatlerinde başlattığımız kampanyaya vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdi. Kızılay ekibiyle birlikte arkadaşlarımız yardımları kabul ediyor. Bunları hemen tıra yükleyerek afet bölgemize ulaştıracağız. Milletimizin başı sağolsun. Rabbim bizleri afetlerden korusun” dedi.

KAN BAĞIŞINDA BULUNALIM

Başkan Söğüt daha sonra kan merkezini de ziyaret etti. Kan bağışının önemine dikkat çeken Başkan Söğüt, “Tütünçiftlik Kent Meydanı’nda afet bölgesinde ihtiyaç çok fazla oluyor. Vatandaşlarımız burada kan bağışı yapıyorlar. Burada tüm Körfezlileri, Kocaelilileri kan bağışında bulunmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751